Как да гледаме мач и да печелим

Всеки залагащ има някаква стратегия, която следва. Някои следват статистиката, други копират прогнозите на професионалистите, а трети и четвърти разчитат на късмета, залагайки “на сляпо”. Нито една стратегия не е напълно сигурна и не може да ви гарантира 100% успеваемост. Важно е обаче да се следва даден път, понеже повечето стратегии стават успешни в дългосрочен план. Стратегии може да намерите много, но защо са ви такива, когато имате възможност да залагате спрямо лично вашите наблюдения. На себе си може да вярвате най-много! А начинът, за който става въпрос, е да залагате, докато гледате на живо дадена спортна среща. На първо време може да проучите кои онлайн букмейкъри разполагат с пряко предаване в своите сайтове, което ще ви е от полза. Специализираният сайт за букмейкърски ревюта ще ви помогне да разберете кои букмейкъри предлагат картина на живо от спортни събития.

За кои спортове ще намерите пряко предаване

От край време е ясно, че за почти всякакви спортни събития ще намерите картина по телевизията. Ясно е, че и няма как да гледате много събития едновременно пред 1 телевизор. Друг е въпроса, ако на стената закачите 10 устройства и гледате 10 различни спортни събития, но пак няма да можете да достигнете възможността, която онлайн букмейкърите ви предлагат. Тези, в които ще намерите картина на живо от събитията, ще ви предложат стотици възможности на ден. И то не само за един или два спорта. Пряко предаване се предлага за футбол, тенис, баскетбол, хокей, дартс, волейбол, снукър и други спортове. Това са десетки възможности на ден, ако отделяте по няколко часа за залози, докато гледате събитията на живо. Хубавото е, че може да превключвате бързо между различните събития и по този начин да следите максимален брой. Ако имате възможност, можете да отворите в отделни прозорци и да наблюдавате по едно и също време много различни събития. Изборът е ваш, а шансът е налице! Букмейкърът с едно от най-големите разнообразия в преките предавания е Bet365! Всяка година в сайта се предават пряко повече от 40 000 различни спортни събития. Всички те са налични безплатно за регистрирани потребители, а как да създадете регистрация в Бет365, ще научите, с подробни описания в стъпките, от ревюто на специалистите от Efurbet.

Съвети за залог, докато гледате на живо даден спорт

Възможностите, от които можете да се възползвате, са много! Най-простичкият пример се отнася за спортове, като футбол, тенис или хокей. Наблюдавате събитието и виждате как се развива то. Следите представянето на отборите или играчите в двубоя, като в същото време наблюдавате за спад в играта на единия. Когато виждате, че единият отбор атакува с пълни сили и от доста време упражнява натиск, то попадението за тях е близо. Така се случва в повечето случаи. А, ако на отбора му трябва попадение, има достатъчно време до края и той атакува, тогава без никакви притеснения може да се обърнете към залог от вида на кой отбор ще отбележи следващ гол или до коя минута ще има попадение за даден отбор! Това е само една възможност, която наблюдаването на дадено събитие ви дава. В тениса също е много удобно, понеже много често се случва даден играч да се контузи и да има спад в играта му. Ако не наблюдавате събитието, няма как да разберете за тази контузия и да се възползвате от възможностите за залог. Друга интересна възможност, специално за футбола, са корнерите в мача. Много често, когато фаворитът в мача изостава в резултата, другият отбор се прибира плътно в защита и изчаква края на срещата. В останалото време обаче фаворитът атакува и много често го прави по фланга, което е предпоставка за корнери! Това е много добър вариант, особено, ако сте запознати с играта на даден отбор и възможностите му.

Едва ли има по-ясна стратегия на залог от самото гледане на даден спорт. След като виждате как се развива даден мач и накъде са се запътили нещата, няма защо да пропускате възможностите. В онлайн букмейкърите има много събития с картина на живо, което си е добра възможност за начин, чрез който да залагате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *