Помага ли ни статистиката при залозите на живо

По-наблюдателните, които залагат в онлайн букмейкърските сайтове, са наясно, че от край време се предлага и подробна статистика за събитията на живо, които се предлагат за залози. Това е много удобна функция, която може да даде важна информация за развитието на двубоя. Когато тази информация е налична за всички събития на живо, това я прави много полезна и в помощ на залагащите. Статистиката не е всичко в даден спорт, но дава ясна представа за много неща, свързани с отборите, участващи в дадена среща. Статистиката е незаменима част от анализите на даден мач, а вече и от залозите на живо. Всеки голям букмейкър предлага подробна статистика за голяма част от събитията, които проследява в реално време. Един от тях е букмейкърът 1xBet, в който ще намерите статистика на живо. В сайта за ревюта Nostrabet има подробна информация за спортовете, които са налични за залог в сайта на букмейкъра, както и бонусите, които той предлага.

Къде да намерим статистика в реално време

Не е нужно да търсите много, понеже статистиката на живо е налична в самите сайтове на онлайн букмейкърите. Платформите за залози на живо ви позволяват да проследите в реално време дадено събитие, било то футболно, баскетболно или тенис. Имате възможност да видите кой атакува в даден момент и в какво състояние е срещата. Точно тази иновативна платформа позволява на букмейкърите да създават статистика в реално време. Нея ще намерите в областта с проследяването на живо или резултатът в даден момент. В различните сайтове е на различни места, но хубавата новина е, че статистиката в реално време е налична за почти всяко едно събитие на живо.

Какво ни показва статистиката и как да я разчетем

Информацията, която се показва, е различна за всеки един спорт. Нека вземем за пример един тенис двубой. Освен резултатът в конкретен момент, статистиката включва важна информация за самия двубой. Такава например е броят на двойни грешки, които даден играч прави. Друга статистика, която е налична, са успешните асове за всеки един тенисист. И двата статистически показателя ще ви помогнат да разберете как се представят на сервис участниците в мача. Друг показател е процентът на реализирани точки за пробив, който също е важен, когато прибегнете до залог за спечелване на следваща точка, ако срещата е в момент за пробив. Във футбола е налична статистическа информация за притежание на топката, опасни атаки, удари към двете врати и други. За останалите спортове също е налична статистика в реално време. Важното е да се научите правилно да разчитате показателите и да ги превърнете в успешен залог. Статистиката е налична във всички водещи букмейкъри за страната, за които ще намерите подробни мнения в Nostrabet.

Достатъчна ли е статистиката, за да спечелим

Статистиката в реално време може да бъде само част от обектите на вашия анализ за дадена среща. Повечето професионални залагащи винаги обръщат внимание на статистиката, преди и по време на мача. Ако се чудите дали само тя е достатъчна, бихме казали, че е. Важното е да се научите да я разчитате правилно! Статистиката казва много за различните събития. Въпросът е да я разберете! Тогава тя ще се превърне в любимия ви източник на информация, когато залагате на живо в някоя от онлайн букмейкърските къщи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *