Национална лотария

Регистрация в сайта могат да си направят всички пълнолетни лица. За да се регистрирате, използвайте червения бутон „Регистрирай се сега”, намиращ се в горния десен ъгъл. След това имате две стъпки, при които трябва да попълните всички полета. В стъпка 1 е необходимо да въведете имейл адрес, с който в последствие ще се логвате в сайта. Другите две полета от тази стъпка са за парола. В стъпка 2 попълнете личните си данни и най-отдолу е необходимо да напишете сбора на изобразените числа, и накрая използвайте бутона „Регистрирай се”. След успешна регистрация, ще бъде необходимо да верифицирате акаунта си. Във всеки един момент Националната лотария може да изиска от Вас документ или набор от такива, чрез които да докажете самоличността си. Верификацията се прави с цел избягване на злоупотреби.

Регулация в България

Собственик на Националната лотария е компанията „Ню Геймс” АД. Хазартната й дейност  се контролира от Държавната комисия по хазарта, като за целта Националната лотария има издадени лиценз за онлайн игри и лиценз за онлайн залагания върху резултати от спортни събития и надбягвания с кучета и коне.

Контрол над средствата

Националната лотария се е погрижила за клиентите, които не искат да правят повече от един депозит на седмица или на месец, като е създала възможност за тяхното ограничаване. Освен на депозитите ограничение можете да зададете и на игрите, от който не искате да се възползвате.

Естествено, букмейкърът е загрижен и за загубите Ви, като Ви позволява да им сложите лимит за определен период от време.

Тези опции можете да намерите в „Редакция на профила”, меню „Отговорен хазарт”.

Не забравяйте, че веднъж зададено ограничение не може да бъде отменено.

Начини на плащане, минимален депозит и минимална сума на теглене

Плащания могат да бъдат извършени чрез Easy pay, Visa, MasterCard, Cashterminal, ePay.bg и банков трансфер.

Минималната сума за депозит, без значение от начина на плащане, е 10 лв.

Минималната сума на теглене чрез Easy pay и ePay.bg е 20 лв., а чрез Visa, MasterCard и банков трансфер – 40 лв.

Такси за обработка на депозита/тегленото няма.

Спорт от Национална лотария – 7777.bg

Съвсем от скоро към своята гама от предлагани лотарийни игри, националната лотария прибави и спортни залози. Платформата в сайта е иновативна и много добре разработена. Дава възможност за залози пре-мач, както и за залози на живо. Букмейкърът разполага с голямо разнообразие от спортове, както и от пазари за залагане. За улеснение на клиента е създадена секция „Топ първенства”, където са поместени най-вълнуващите за момента футболни срещи. Националната лотария се е погрижила за клиентите , които обичат да залагат на повече от едно събитие и с нетърпение следят тяхното развитие. За техните нужди е създадена секцията „Мулти изглед на живо”, чрез която имате възможност да следите развитието на няколко събития, които се провеждат в момента.

Искате да разберете резултатите от изминали вече спортни събития, в сайта на Националната лотария можете да го направите бързо и лесно, чрез секцията „Резултати”. Там можете да филтрирате спорта, първенството и датата и да намерите провелото се вече събитие. Също така можете да разгледате програмата на спортните събития за седмица напред, като отидете в раздел „Програма”.

Какво е Верижен залог?

Верижният залог Ви дава възможност да поставите единични залози на няколко събития. В случая най-важното е как ще ги подредите. За да се осъществи верижен залог, задължително условие е първият залог да е печеливш, след това автоматично се поставя залога на следващия мач. Спечелените пари се намират в „резервен баланс”. Ако някое от събитията е непечелившо веригата може да бъде продължена само ако резервния баланс e достатъчен за да покрие залога.

Спортни промоции:

100 лв. бонус за нови играчи – всеки нов играч, направил първия си депозит, ще получи като бонус същата сума до 100 лв. За да се класирате за тази промоции, трябва да депозирате минимум 10 лв. След получаването на бонуса, няма да имате право да теглите средства от сметката си в сайта, преди да сте направили валидни залози на стойност 7 пъти сумата на бонуса. Този бонус трябва да бъде използван до 30 дни след кредитирането му.

30% Бонус колонка – за да можете да се възползвате от бонуса трябва залогът Ви да отговаря на следните условия:

  • Трябва да съчетаете минимум 5 събития в множествен залог;
  • Няма ограничение в това дали залозите ще бъдат пре-мач или на живо;
  • Максималната възможна печалба от колонката не трябва да надвишава 1000 лв;
  • Ако избраните от Вас селекции достигнат максималния коефициент за залог, не можете да се възползвате от този бонус.

Коефициент на деня – всеки ден Националната лотария избира едно или повече събития, на които поставя най-високите коефициенти за деня.

Cash Out – опция, която Ви позволява да упражнявате пълен контрол над залозите си. Всичко залози, които можете да затворите се намират в секция „Кеш аут”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *