Да извлечем максимума от услугите на букмейкърите

С нарастващата популярност на онлайн залаганията, букмейкърските компании разработват все повече опции към своите услуги. Тук не става въпрос за добавяне на допълнителни пазари или събития, на които може да се залага. Ще обърнем внимание на 3 иновативни функции, които са налични в сайта на един от водещите букмейкъри в страната. И трите услуги предоставят определена сигурност в залозите на всички клиенти на компанията. Наличието и на трите, прави Betfair отличен избор за букмейкър, където да залагате. Той предлага и различни бонус оферти за всеки нов клиент. В портала на Silentbet ще научите повече информация Betfair за тях и условията им на получаване.

Нека преминем към трите отделни функции, за които споменахме, и да разкрием тяхната същност, което ще ни помогне да извлечем максимални ползи.

ACCA EDGE подсигуряване за комбинации

Въпросната опция е една от най-иновативните услуги, които може да срещнете в онлайн залозите на спорт. Тя е насочена специално към залозите от множествени селекции. Същността на опцията се крие в това, че ако само една от вашите селекции се окаже неуспешна, ще получите сумата на залога си обратно. Това е много удобна опция, с която да подсигурите своя залог, защото много често се случва само една от многото селекции да се окаже изгубена, с което правата колонка също е загубена. ACCA EDGE обаче си има и своите условия. Когато изберете селекциите си, преди да направите вашия залог, активирайки опцията ACCA EDGE, общият коефициент на залога ще се намали! Това е условието, с което трябва да се съгласите, ако желаете да подсигурите своите селекции. По този начин, ако активирате опцията и залогът ви бъде успешен, вие ще спечелите на коефициента, на който сте заложили при активирането на услугата. Ако, в случая, не сте я активирали, бихте спечелили на доста по-голям коефициент. От друга страна, ако не познаете само една селекция, губите всичко, но ако имате активиран ACCA EDGE, ще получите сумата на залога си обратно!

Вземете сигурното с Cash Out

Опцията Кеш Аут е най-разпространената в последно време. Тя се среща при доста онлайн букмейкъри. Предимството, което ви дава, е да прекратите залога си преди да е настъпил краят на събитията. Единият вариант е селекциите от залога ви да вървят добре, защото тогава ще получите висока сума на кеш аут. Тя ще бъде по-голяма от сумата на залога и ще ви донесе печалба. Вторият вариант е селекциите ви да не се движат добре, като тогава ще получите по-малка сума за прекратяване на залога. Тя ще бъде по-ниска от тази на самия залог, но все пак ще можете да възвърнете част от него, а не да го загубите изцяло. Cash Out се използва и в случаите, когато имате познати селекции, но не ви се чака изхода от оставащите и решавате да приберете сигурната печалба! С кеш аут може да играете на сигурно в сайта на Betfair, който е единственият, показващ за кои събития и пазари опцията ще бъде налична! Това е голямо предимство за всеки залагащ. Кои са другите букмейкъри у нас, които предлагат затваряне на залога, проверете в обстойните ревюта на професионалния сайт Silentbet.net.

Увеличете печалбите с Price Rush

Последната опция, за която ще споменем, е активна единствено за залози от една селекция! Тя е характерна за букмейкъра Бетфеър, понеже той разполага с нужните услуги, с които Price Rush работи. Това са спортен букмейкър, единичен залог от клиент и Спортна Борса, с наличието на която Betfair се отличава от другите компании. Когато направите вашия единичен залог в сайта на компанията, услугата Price Rush автоматично проверява наличните коефициенти за същия пазар и събитие, на което сте заложили. Ако в борсата бъде открит по-висок коефициент, същият ще бъде увеличен автоматично във вашия фиш. Това, разбира се, няма как да не ви удовлетвори. Бъдете спокойни, понеже коефициентът няма да се намали в никакъв случай. Той просто се увеличава, ако това е възможно.

Трите функции са прекрасни и можете да извлечете много ползи от тях. Те са разработени в полза на клиентите, като им доставя допълнителна гъвкавост при залозите. И трите са налични, вкупом, в сайта на букмейкъра Betfair. Затова ви препоръчваме, ако решите да опитате и трите, да го направите точно там. Ползите, които ще извлечете от тях, ще ви спестят много ядове.

Oще източници и референции:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *